Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εταιρικό Προφίλ
Η Co. δρομολογητών Aoshuo CNC Qingdao, ΕΠΕ είναι ένα που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις, υπηρεσία ως ένα από τα κύρια προϊόντα υψηλής τεχνολογίας enterprise.the συμπεριλαμβανομένου: CNC η τέμνουσα μηχανή, η μηχανή χάραξης ξυλουργικής, η μηχανή χάραξης λέιζερ, τα προϊόντα που καλύπτουν την ξυλουργική, οι ξύλινες πόρτες, γραφεία, η διαφήμιση, τα δώρα τεχνών, τα αρχιτεκτονικά πρότυπα, ηλεκτρονική, CAD/CAM βιομηχανική φόρμα, διακόσμηση εφαρμοσμένης μηχανικής, σημάδια λογότυπων, και άλλες βιομηχανίες, έχουν διαμορφώσει τη σειρά ποικιλομορφίας προϊόντων του πλεονεκτήματος.

 

Όπως ειδικεμένος στην παραγωγή CNC της κατασκευής εξοπλισμού, περάσαμε ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και η πιστοποίηση ασφάλειας CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Παρέχουμε ολόψυχα στους πελάτες την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου προϊόντων, της εγκατάστασης προϊόντων, της κατάρτισης προϊόντων, της συντήρησης προϊόντων, κ.λπ. Παρέχετε στους πελάτες την κύρια τεχνολογία, την ποιότητα και τα αξιόπιστα προϊόντα και οι πλήρεις λύσεις τεχνολογίας, η αναζήτηση της μέγιστης ικανοποίησης πελατών είναι η αρχή υπηρεσιών μας.

 

Η Co. δρομολογητών Aoshuo CNC Qingdao, ΕΠΕ προϊόντα έχει διανεμηθεί για να αναγνωρίσει μεγάλες πόλεις στη χώρα, η εξαγωγή προϊόντων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και άλλες χώρες και περιοχές, και με την άριστη ποιότητά της, η καλή απόδοση και η πρώτης τάξεως υπηρεσία κέρδισαν έγκριση των πελατών.

 

Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

CNC Qingdao η Co. μηχανημάτων, ΕΠΕ προϊόντα έχει διανεμηθεί για να αναγνωρίσει μεγάλες πόλεις στη χώρα, η εξαγωγή προϊόντων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική και άλλες χώρες και περιοχές, και με την άριστη ποιότητά της, η καλή απόδοση και η πρώτης τάξεως υπηρεσία κέρδισαν έγκριση των πελατών.

Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd Qingdao Aoshuo CNC Router Co. , Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : AOSHUO

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας cnc ξύλινη τέμνουσα μηχανή για τις πωλήσεις