Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Zhengzhou The Right Time Import And Export Co., Ltd.
Αρχική Σελίδα Νέα

Γιατί είναι CNC τέμνουσες μηχανές δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής;

Κίνα Zhengzhou The Right Time Import And Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhengzhou The Right Time Import And Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η ξύλινη τέμνουσα μηχανή σας είναι έξοχη μεγάλη! Το υιοθετώ για να κόψω MDF μας στο υψηλό efficience. Ευχαριστώ πολύ, επιλέγω ακριβώς τη σωστή στιγμή.

—— Kavid

Η ταχύτητα παράδοσης είναι πολύ γρήγορη, μόνο 5 ημέρες αφότου η κατάθεση, με κατέπληξε!

—— James

Βρήκα τη σωστή μηχανή ζώνης ακρών. Είναι με τη υψηλή επίδοση. Ο πελάτης μου το συμπαθεί επίσης.

—— Gary

Αγόρασα τα μικρά γλιστρώντας επιτραπέζια πριόνια τελευταία ημέρα τον Απρίλιο, δυστυχώς, αυτό συναντώ τη σοβαρή επιδημία στην Κίνα. Ελπίζω οι μηχανές ότι μας μπορούν να παραδοθούν στη μέση του Μαΐου.

—— Anna

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γιατί είναι CNC τέμνουσες μηχανές δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί είναι CNC τέμνουσες μηχανές δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής;

Γιατί είναι CNC τέμνουσες μηχανές δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής;

 

Με τις αυξανόμενες εγχώριες τιμές κατοικίας, τα κόστη εργασίας στις διάφορες βιομηχανίες έχουν αυξηθεί χρόνο με το χρόνο τα τελευταία χρόνια. Οι δαπάνες πρώτων υλών και μεταφορών των εργοστασίων επίπλων επιτροπής αυξάνονται επίσης, και πολλοί κατασκευαστές επίπλων επιτροπής δεν έχουν κανέναν τρόπο να ελέγξουν τις δαπάνες παραγωγής. Η CNC τέμνουσα μηχανή λύνει ακριβώς τα διάφορα προβλήματα των αυξανόμενων κοστών που αντιμετωπίζονται από τα εργοστάσια επίπλων επιτροπής, και μειώνει πολύ τις δαπάνες παραγωγής για τους πελάτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί είναι CNC τέμνουσες μηχανές δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής;  0

 

Αφότου αγόρασε το εργοστάσιο επίπλων επιτροπής τη CNC τέμνουσα μηχανή, ο πρώτος πρόκειται να μειώσει πολύ το κόστος εργασίας. Η παραδοσιακή παραγωγή επίπλων επιτροπής απαιτεί περίπου 10 ή περισσότερους εργαζομένους. Τώρα, μετά από να χρησιμοποιήσουν τη CNC τέμνουσα μηχανή, μόνο δύο ή τρεις άνθρωποι μπορούν να ολοκληρώσουν την παραγωγή.

 

Αφετέρου, μετά από να χρησιμοποιήσει τη CNC τέμνουσα μηχανή, η αποδοτικότητα παραγωγής θα είναι βελτιώνεται πολύ. Η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει απευθείας, μπορεί να εξοπλιστεί με το αυτόματο σύστημα φόρτωσης και εκφόρτωσης, και ο χειρωνακτικός κίνδυνος ασφάλειας επίσης πολύ μειώνεται. Η CNC τέμνουσα μηχανή έχει τη υψηλή ακρίβεια, σχεδόν κανένα λάθος, και το ολοκληρωμένο προϊόν είναι περισσότερο υψηλότερο τέλος με τον υψηλότερο βαθμό ικανοποίησης πελατών.

 

Τρίτον, η CNC τέμνουσα μηχανή μπορεί πολύ να βελτιώσει το ποσοστό χρησιμοποίησης του πίνακα. Προτού να κοπεί το υλικό, το τέμνον λογισμικό θα βελτιστοποιήσει αυτόματα το σχεδιάγραμμα για να μεγιστοποιήσει τη χρησιμοποίηση του πίνακα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τον πίνακα αποβλήτων και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Τόσο τώρα, πρέπει να ξέρετε το λόγο ότι γιατί CNC οι τέμνουσες μηχανές είναι τόσο δημοφιλείς στα εργοστάσια επίπλων επιτροπής.

Χρόνος μπαρ : 2022-06-15 10:46:07 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou The Right Time Import And Export Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Nancy Young

Τηλ.:: +8613373928476

Φαξ: 86-158-3818-2160

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)